volg ons op social media

Oolaboo Skin Rebirth

Skin Rebirth

Jaarringen vertellen ons niet alleen iets over de leeftijd van een boom, ze vormen ook een afspiegeling van het klimaat wat de boom heeft meegemaakt. hou ouder de boom hoe meer informatie de boom bevat.

Onder optimale omstandigheden, met betrekking tot vocht, temperatuur en licht groeien de cellen groot en wijd en bij slechtere omstandigheden zijn de cellen kleiner en daardoor dichter op elkaar. Door de ringen te tellen kunnen we vasstellen hoe oud de boom is (geworden).

Onze huid vertelt ons eigenlijk eenzelfde verhaal. Optimale omstandigheden, zoals de leefomgeving, voeding, verzorging en licht zijn belangrijk voor het welbevinden van onze huid.

Met deze wetenschap zijn de vier producten van het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program ontwikkeld. De producten zijn samengesteld met geavanceerde actieve ingredienten, werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifiek effecten van huidveroudering tegen te gaan.

  • Skin Rebirth AHA cleanser
  • Skin Rebirth Cell Renewer
  • Skin Rebirth Hydra Infuser
  • Skin Rebirth Resurfacer

De producten zijn in de salon los en in een totaal pakket verkrijgbaar, ook mogelijk in een product/behandelings arrangement.

 

Kom binnen voor een uitgebreid advies van onze schoonheidsspecialiste.

« meer nieuws